Regler for chatter på homospot

Her er ordensreglementet for at chatte på HOMOspot. Nyeste regler vil stå med rød tekst:

Alle reklamer for ting der indebærer noget med penge, udtalt offentligt, er forbudt og vil medføre udsmidning fra chatten. Reklamer for konkurrerende web-adresser regnes også for kommercielle, da de kan give reklameindtægter for den der reklameres for.

Køb og salg af seksuelle ydelser må kun foregå på den chat der er specielt indrettet til det formål.

I tilfælde af transvestitter på de chatter der ikke er specielt for samme, skal disse identificeres med enten "TV" (TransVestit) eller "CD" (Cross Dresser). Ellers kan de forveksles med kvinder, der er forbudt på bøssechatterne.

Alle angreb på admins er forbudt og vil give udsmidning fra chatten.

Alle racistiske og fremmedhadske udtalelser er forbudt, og det samme er angreb på mennesker af anden etnisk oprindelse end dansk.

Det er forbudt at hænge brugere eller grupper af brugere ud for det de måtte søge, eller at udtale sig i generaliserende vendinger om andre.

Sproget på homospot skal primært være dansk, men andre gængse sprog tillades også (engelsk, norsk, svensk, tysk). I tilfælde af andre sprog, kommer det an på en vurdering af indholdet. Sprog der anvender andre tegnsæt accepteres under ingen omstændigheder.

Enhver form for religiøs- eller politisk agitation og diskussion er forbudt.

Kvinder er forbudt i bøssechatterne, mens mænd er forbudt i den lesbiske chat!

Homofjendske udtalelser er forbudt på alle chatter på homospot, ligesom vi heller ikke tillader negative omtaler af undergrupper indenfor homo-miljøet. HIV-smittede er en undergruppe vi især beskytter.

Ordet SYGDOMSFRI vil vi heller ikke se på homospot. Det er op til den enkelte at beskytte sig selv mod sygdomme, ikke at forvente at andre ikke har nogen.

Det er ikke tilladt at udtale sig negativt om enkelte aldersgrupper eller andre mærkelige generaliseringer.

Flooding (gentagne udsendelser fra samme bruger) tillades ikke, og vil som regel medføre ud-logning. Ved gentagelser kan det give udsmidning med banning (blokering mod brugen af chatter).

Det er forbudt at udråbe andre til at lide af en eller anden sygdom, eller sprede samme (dette er grundlæggende chat-etik, men i det her tilfælde bliver det en regel, da det er dybt ubehageligt at skulle afkræfte det for den angrebne part).

Vi ønsker ikke at se "heteroseksuelle" overhovedet. Når en, der føler sig mest heteroseksuel, kommer på en homo-chat må vedkommende være mindst biseksuel, for ellers er det formålsløst at komme her.

Bifyre der eksplicit søger bifyre er en åbenlys diskrimination mod bøsser og det kan vi naturligvis ikke tillade.

Enhver chat om sex med mindreårige er forbudt og kan betyde øjeblikkelig udsmidning uden yderligere diskussion. Nicknames eller offentlige udtalelser der kunne indikere sådanne emner kan risikere at vedkommendes chat overvåges.

Brug af ordet "dreng" kan vi fortolke som pædofilsøgning og, afhængig af sammenhængen, kan det medføre spontan udsmidning.

Optræder der ting på en chat, som vi har frabedt os ved indgangen til pågældende chat, så kan det medføre spontan udsmidning (fx scat andre steder end på "Lokummet").

En udsmidning vil normalt gælde i 24 timer, men i grove tilfælde vil dette være væsentligt længere.

Et par betragtninger om chat-etik.

Det er uopdragent ikke at svare på henvendelser. Er man ikke interesseret i fyren der skriver, kan man skrive en høflig, men bestemt, afvisning.

Det er nytteløst at udlevere andre i sort, eller udråbe andre til useriøse. Ingen kan tage den slags udtalelser alvorligt, for det useriøse skyldes sandsynligvis bare at den anden person ikke var interesseret i netop dig.