Sidst opdateret: 24/4-1999
 


Kunsten at sutte pik

…en 14 lektioners instruktion
med teknikker fra nogen af eksperterne

Gå til Lektion: 1

Denne artikkel er blevet HOMOspot's redaktion tilsendt af en anonym person, og vi har ikke siden kunnet konstatere hvem forfatteren af den originale tekst er, selv om den optræder utroligt mange steder på Internettet. Derfor, skulle nogen derude i det store vide net, kende til oprindelsen af den er i mere end velkommen til at skrive til os, så vi kan tage kontakt til vedkommende. I mellemtiden har vi fået den oversat fra det originale engelske til dansk og håber at den evt. kan give et par 'interessante' oplevelser (som i naturligvis også meget gerne må skrive til os og fortælle om ;)

- Frank, HOMOspot

 

Lektion 1

Jeg er ikke sikker på om det var fordi jeg voksede op i en familie med brødre eller om jeg ville havde haft de sammen følelser og tendenser hvis jeg var vokset op som enebarn. Men jeg ved at jeg lige fra de første erindringer jeg har, har været fascineret af pikke.

Lad os tale lidt om det grundlæggende ved en pik. Jeg anser oral sex (piksutning) som den højeste måde at udtrykke den kærlighed der kan udveksles mellem to mennesker. Forhåbentligt vil denne information hjælpe dig med at nedbryde enhver barriere du måtte have der forhindrer dig i at give din kærlighed udtryk på denne måde og modtage det samme fra din mandlige partner.

Men det vigtigste først. KIG på pikken. Og jeg mener ikke et overfladisk kik. Tag dig god tid til at overbevise din partner om at han har en speciel oplevelse i udsigt hvis han lader dig gøre med ham, og især med hans pik, som du vil.

Anbring ham fladt på ryggen i din seng og sørg for god belysning. Tag hans pik i din hånd og KIG på den. Han har sikkert ikke viljestyrken til at forblive slap ret længe, men du er jo også i gang med at tilbede hans inderste væsen. De færreste mænd kan forblive upåvirkede under disse omstændigheder, især når vedkommende der KIGGER tydeligvis tilbeder hans pik på denne måde. Når du først berører ham, vil hans pik vokse og komme i en tilstand hvor din undersøgelse vil give mening. Ville det ikke være rart hvis et besøg hos lægen var lige så berigende?

Pikken skal være stiv hvis du skal have mulighed for at finde de vigtige områder, dem der er sensitive for stimulering af dine læber og tunge.

Det første du vil bemærke dig er hvorvidt han er omskåret eller ej.

Omskæring er ikke brugt alle vegne. Der er fordele og ulemper ved pikke i begge tilstande med hensyn til at give orale kærtegn der vil bringe din mand den højeste nydelse.

Kig nærmere på selve pikken. Den ene ende er næsten altid lidt tykkere end skaftet selv og kaldes ofte ”hovedet” i almindelig tale, mens det tekniske udtryk for det er ”glans” (dette ord kommer fra det latinske ord 'glans' der betyder 'agern', og hvis du kikker nærmere efter så ser det jo også næsten sådan ud, ikke?).

Det ydre område af glans er 'corona' (på dansk kendt som "nakken” - o.a). Det er samlingen mellem hovedet og skaftet. Dette er det mest følsomme sted på pikken. Det er mod denne kant du skal rette din opmærksomhed når du sutter den af.

Følg denne kant rundt om hovedet til den anden side. Du vil bemærke et samlingspunkt hvor de to ender af denne uregelmæssige ring mødes. Hvis din partner ikke er omskåret, vil dette også være stedet hvor forhuden er påhæftet.

Dette lille sted er uden al tvivl det mest følsomme sted på hele hans krop, og det er muligt at bringe din partner til udløsning, bare ved at prikke til det sted med din tungespids.

Brug tid på at kærtegne glans’en (pikhovedet) og området lige omkring.

Under glans’en er skaftet. Det har ikke så mange nerve-ender og kan derfor ikke give en nogen særlig stimulering, hvad enten du kærtegner den manuelt eller med din tungespids, som pikhovedet kan.

Det overrasker mig til stadighed hvor mange dedikerede piksuttere der tror at man kan få en fyr til at komme ved at sutte op og ned ad skaftet. Det dur ikke. Hvis det overhovedet har nogen effekt er det fordi at du kommer så langt ned ad pikken at pikhovedet gnides mod din gane eller svælg. Ikke pga. noget dine læber gør ved skaftet.

Under skaftet sider testiklerne (nosserne, juvelerne, kuglerne, kald dem hvad du vil, bare vi ikke glemmer deres betydning). Testiklerne er ekstremt følsomme overfor smerte og regnes normalt ikke som et godt emne for erotisk stimulation. Dette er ikke sandt. Du kan tilføje ham meget nydelse ved at behandle nosserne på den rette måde.

Men for at vende tilbage til 'hovedemnet'. På spidsen af glans (pikhovedet) findes en lille åbning kaldet 'meatus' (på dansk kendt som 'urin-rørs-åbningen' - o.a.). Det er her spermen sprøjter ud fra. (Jeg kunne også havde sagt '…det er her sæden ejakuleres', men jeg ville ikke lyde FOR professionel).

Foruden disse er der mange andre områder på en mands krop der reagerer lige så ivrigt overfor oral stimulation.

Mange mænd er specielt følsomme omkring brystvorterne. Første gang jeg kyssede min partners brystvorter, kom han før jeg havde en chance for overhovedet at komme i nærheden af hans pik. Og selv om jeg har ikke har været istand til at gentage dette eksperiment under laboratorie forhold (han hader at komme i nærheden af laboratoriet med mig) så bliver han stadig utrolig ophidset af min tungefærdigheder på hans brystvorter.

Så KIK på din partners pik. Undersøg den. Lær dens specielle følsomme områder fuldstændigt at kende, så du er klar til bruge denne viden på hans krop med din tunge og læber, når du næste gang kærligt bøjer dit hoved over hans pik. Der findes ingen andre måder hvormed du så tydeligt viser din kærlighed til ham, end den måde du tilbeder hans pik!

... fortsættes senere ;)